Behandlingar & priser

Rossing massage gör gott

Behandlingar & priser

Du väljer själv om du önskar en mjukare, avkopplande klassisk massage som verkar stressreducerande och stimulerar kroppens självläkande förmåga, eller om du föredrar en hårdare och mer djupverkande spänningsbehandling som hjälper dig att bli av med värk, smärta och stelhet i kroppen.

Spänningsbehandlingen
Jag identifierar snabbt och exakt den onda punkten  och  källan till spänningen. Förklarar orsaken på ett enkelt sätt och erbjuder en personligt anpassad behandling med massage och pressur för att lösa upp knutorna på det mest effektiva och välgörande sättet. Tillsammans med dig försöker vi även komma fram till hur spänningen kan ha uppstått  och vad du kan göra för att den inte ska bli värre. Jag ger även råd och stöd kring lämpliga enkla egenvårdande muskelstärkande tränings- och stretchtips utifrån dina spänningar.

Vad är en spänning?
När spända muskelfibrer går samman i en spänd bunt uppstår en muskelknuta som även kallas mios.  Knutorna uppstår när muskelfibrerna överansträngs och blir uttröttade. Då kan det behövas lite spänningslösande hjälp och stöd i form av  bl a välgörande massage.

Varmt välkommen hälsar Christian Rossing
Massören med skärpta sinnen och skickliga händer. I samarbete med synskadade massörer.

Behandlingar & priser
60 min spänningsbehandling / Pris: 600kr
30 min spänningsbehandling / Pris: 350kr
60 min klassisk massage / Pris: 600kr
30 min klassisk massage / Pris: 350kr

Frågor?
Om du vill veta mer om mina behandlingar, mig och mitt företag är du hjärtligt välkommen att höra av dig. Använd gärna kontaktformuläret högst upp på sidan. Du kan även välja att mejla eller ringa mig på 073-751 06 00.

Bokar gör du enkelt, antingen på www.bokadirekt.se eller genom att ringa 0771-15 20 20.